flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар щодо забезпечення діловодства та архівної справи в місцевих загальних судах Хмельницької області

07 квітня 2023, 10:26

05 квітня 2023 року в територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Хмельницькій області представниками Державного архіву Хмельницької області проведено семінар-практикум для працівників апаратів місцевих судів та представників архівів на тему: «Нормативно-правове, науково-методичне та інформаційне забезпечення діловодства та архівної справи в місцевих загальних судах Хмельницької області».

Із вітальними словами до учасників семінару звернулись начальник територіального управління  Любов Школьник та  директор Державного архіву Хмельницької області  Катерина Бурдуваліс.

До програми семінару включено питання щодо нормативно-правового, науково-методичного та інформаційного забезпечення діловодства та архівної справи; порядку роботи з електронними документами у діловодстві та їх підготовкою до передавання на архівне зберігання.

Значноїувагибулоприділенопитаннямщодо етапів формування номенклатури справ, проблемним питанням щодо формування документів постійного зберігання та з кадрових питань.

Проведено майстер-клас щодо підшивання справ.

Участь у заходів взяли близько  60 працівників апаратів місцевих судів, територіального управління та працівників архівних установ Хмельницької області (в режимі офлайн/онлайн).