flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Четверо громадян Народної Республіки Бангладеш під виглядом вболівальників футболу добирались в Німеччину, а їх покинули в лісі на Шепетівщині

23 серпня 2018, 15:53

Четверо громадян Народної Республіки Бангладеш під виглядом вболівальників футболу добирались в Німеччину, а їх покинули в лісі на Шепетівщині

 Рішенням  Хмельницького міськрайонного суду надано дозвіл на затримання на 6 місяців  для ідентифікації 4 громадян  Народної Республіки Бангладеш та  примусове їх видворення, після завершення процедури їх ідентифікації, що прямували до Федеративної Республіки Німеччина.

 Чоловіки під виглядом  вболівальник футболу, оскільки це полегшувало перетин кордону,  в липні цього року  приїхали до Російської  Федерації, а звідти, транзитом через Україну,  мали намір потрапити до Федеративної Республіки Німеччина.

 Правоохоронцями були виявлені громадяни  Народної Республіки Бангладеш в лісосмузі біля с. Климентовичі Шепетівського району та без документів, що посвідчують їх особу.

 Згідно бази даних «Відомості про осіб, які перетнули кордон України», державний  кордон  на в’їзд  в Україну законним шляхом ніхто з цих  4 бангладешців не перетинав. В судовому засіданні іноземці, які були забезпечені перекладачем для участі в судовому засіданні, пояснили, що їх  перевозили через кордон  автомобілем, документи в них відібрали двоє невідомих чоловіків, що їх перевозили та покинули в лісі. На час розгляду справи іноземці   просили повернути їх якнайшвидше до рідної країни.

 Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/ Telegram.

За повідомленням прес-служби суду